Sembla que la gent de Microsoft s’ha deixat un detallet al Windows 8.1.

Després d’esborrar un usuari, demanant-li a Windows eliminar els arxius de l’usuari, hem vist que la carpeta d’arxius de l’usuari esborrat continuava al disc dur. En intentar esborrar-la ha començat l’aventura: Windows no permetia esborrar-la perquè, deia, no estava buida o no teníem permisos. Hem intentat esborrar-la des d’una línia d’ordres executada com a administrador i amb una comanda recursiva (rd /S /Q), sense èxit.

Després d’això hem començat a buscar mètodes un poc més agressius perquè hem vist que hi havia una carpeta “Libraries” a dins de la carpeta de l’usuari que no es podia esborrar. Hem intentat agafar el control de la carpeta (takeown) i algunes estratègies més.

Finalment, hem trobat la SOLUCIÓ a un fòrum de suport de Microsoft. El procés “Windows Media Player Network Sharing Service” tenia blocada la carpeta i la solució ha sigut tan fàcil com detindre el procés i esborrar la carpeta.

Coses que passen.

4 thoughts on “No es pot esborrar la carpeta d’un usuari eliminat a Windows 8.1

 1. Alejandro

  Cuando dicen detener el proceso ¿se refieren a abrir el administrador de tareas y finalizar la tarea?

  1. Editor Post author

   Hola Alejandro,
   efectivamente, abrir el administrador de tareas y finalizar la tarea “Windows Media Player Network Sharing Service”.
   Saludos.

   1. Alejandro

    Gracias por la pronta respuesta, conseguí eliminar el directorio díscolo.
    ¿Su servicio de alojamiento web tambien se ofrece para latinoamérica?

    1. Editor Post author

     Ofrecemos alojamiento web (hosting) a todo el mundo, claro. Eso sí, nuestros servidores están en España.

Leave a reply

required