No es pot esborrar la carpeta d’un usuari eliminat a Windows 8.1

posted in: General, Windows 8 | 4

Sembla que la gent de Microsoft s’ha deixat un detallet al Windows 8.1.

Després d’esborrar un usuari, demanant-li a Windows eliminar els arxius de l’usuari, hem vist que la carpeta d’arxius de l’usuari esborrat continuava al disc dur. En intentar esborrar-la ha començat l’aventura: Windows no permetia esborrar-la perquè, deia, no estava buida o no teníem permisos. Hem intentat esborrar-la des d’una línia d’ordres executada com a administrador i amb una comanda recursiva (rd /S /Q), sense èxit.

Després d’això hem començat a buscar mètodes un poc més agressius perquè hem vist que hi havia una carpeta “Libraries” a dins de la carpeta de l’usuari que no es podia esborrar. Hem intentat agafar el control de la carpeta (takeown) i algunes estratègies més.

Finalment, hem trobat la SOLUCIÓ a un fòrum de suport de Microsoft. El procés “Windows Media Player Network Sharing Service” tenia blocada la carpeta i la solució ha sigut tan fàcil com detindre el procés i esborrar la carpeta.

Coses que passen.

4 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *