Un pas endavant

Ja fa uns dies que hem innaugurat una nova secció de la web per a la descàrrega de contingut, pensant principalment en el software desenvolupat per AheadData, com és el cas del nostre software de gestió discogràfica i càlcul de regalies, Data-Forward.

A més, hem donat un altre pas a l’hora d’arribar a la gent i poder vendre a tot el món, amb un software disponible en anglés, la web en anglés i francés, i un vídeo explicatiu en anglés disponible públicament a través de YouTube:


Es tracta, en part, d’un experiment per comparar l’estat d’altres zones o mercats respecte de la situació a espanya, que encara continua sent decebedora, però sobretot es tracta d’aplicar una visió global i diversificadora a l’empresa, com un pas més endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *