Alerta: hosting barat

Allotjamento web
Solucions de hosting

Fa un temps que les empreses que ofereixen allotjament web (hosting) lluiten per oferir el servei més barat possible, inclús s’anuncien en televisió, i és evident que l’actual crisi fa pensar a la gent que necessàriament han d’estalviar en hosting.

Hem notat que últimament ens arriben clients amb una sèrie de problemes comuns relacionats amb el tema. Molts estan farts del seu servei de hosting, bé siga per problemes de rendiment, perquè les seues webs han sigut atacades o perquè estan cansats d’haver de telefonar a un 902 quan tenen un problema i haver-lo d’explicar a persones que, de vegades, no tenen el nivell suficient. De fet alguns dels serveis més “moderns” i barats ni tan sols et permeten parlar amb una persona, sinó que només et donen la possibilitat d’escriure un ticket per a gestionar els teus problemes tècnics…

Nosaltres, com molts d’ells, ja fa temps que vam passar pel mateix procés i vam aprendre que barat no és sinònim de bo i que, si el teu negoci depén d’això, més val que hi haja una persona responsable i preparada amb qui poder parlar. Així, nosaltres també oferim allotjament web, però amb algunes característiques distintes al mainstream:

  • Som humans, ens telefones i et contestem
  • Donem solucions a necessitats d’allotjament especials, Cloud Computing, servidors privats virtuals, grans sistemes i, si ho necessites, completament administrades
  • Nosaltres ens encarreguem de les còpies de seguretat i de tots els temes tècnics, per a que tu et pugues centrar en el teu negoci
  • Si necessites fer algun canvi, si tens un dubte o si alguna cosa no funciona… una persona t’atendrà
  • A més, et podem orientar per a complir amb la LOPD i la LSSI i els nostres servidor estan a l’estat Espanyol

Com sempre diem, el nostre hosting és car però bo, perquè pensem que el preu no ho és tot.

Busques hosting?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *